Hírek

Huawei Y9 Prime 2019: pop-up kamerás középkategóriás

Csendben debütált Spanyolországban a pop-up kamerás Huawei P Smart Z, amely úgy tűnik más régiókban Y9 Prime 2019 néven is felbukkanhat.

Huawei Y9 Prime 2019

Úgy tűnik, hogy a külső és a specifikáció is megegyezik majd a két készülék között, így marad a 6,59″-os FullHD+ felbontású kijelző, a Kirin 710F SoC, a 4 GB RAM, illetve háttérteret tekintve itt két opció várható, 64 GB és 128 GB kivitelben is megvehető lesz az Y9 Prime 2019.

Az STK-L21, STK-LX3 és STK-L22 típusszámokkal rendelkező készülék hátlapjára három kamera került, a 16 megapixeles főkamera mellett egy 2 megapixeles mélységélesség érzékelő szenzor és egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű lencsével ellátott kamera is felkerült. Természetesen az igazi érdekesség a szelfi kamerát övezi, hiszen a 16 megapixeles szenzor motorikusan tud kiemelkedni az előlapból, ennek köszönhetően nincs notch a kijelzőn, vagy vastag keret. Használaton kívül a kamera láthatatlan, akkor bukkan elő egy másodpercen belül, ha szükség van rá.

Arról nincs pontos információ, hogy mely országokba érkezik a Huawei Y9 Prime 2019, illetve azt sem tudjuk még, hogy esetleg hazánkban felbukkanhat-e.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával