Tippek-trükkök

Tartalom elrejtve – így állíthatod át az értesítést Huawei-en

Az arcfelismeréses feloldásával a Huawei tulajdonosok egy új értesítés kezeléssel találkozhatnak a zárképernyőn, amelynek megváltoztatása nagyon egyszerű.

Tartalom elrejtve - így állíthatod át az értesítést Huawei-en

Gyakran érkezik kérdés arra, hogy beállításra került az új Huawei okostelefonon az arcfelismeréses feloldás, azaz amikor a képernyőzárat az előlapi kamera által történő felhasználó azonosítás alapján oldja fel. Ha nem ismer fel a telefon arcot, vagy úgy van beállítva, hogy ezt követően nem kell még a zárnak eltűnni, csak suhintás után, akkor a beékrező értesítéseket a Magazin feloldáson három módon jeleníti meg a telefon:

  • Minden értesítés megjelenítése
  • Ne jelenítsen meg értesítéseket
  • Értesítés tartalmának elrejtése

Az első esetnél minden értesítés (amit külön nem tiltunk le előzőleg) megjelenik, annak tartalmával együtt is.

A második opció esetében semmilyen értesítés nem fog látszódni a lezát képernyőn.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A harmadik opció az, amely gyakran gondot okoz egyeseknek, ilyenkor ugyanis megjelenik az értesítés a zárképernyőn, rajta azzal, hogy mely alkalmazástól tartozik, alatta pedig egy Tartalom elrejtve jelzés olvasható.

Ez utóbbi kikapcsolásához a Beállításokon belül az Alkalmazások és értesítések menüpontot kell választani, majd az Értesítések kezelését. Itt kezelhető az összes alkalmazás értesítés megjeelnítése. A jobb felső sarokban a menüt lenyitva kiválasztható a Zárképernyő értesítések menüpont, ez fog felelni azért, hogy milyen módon jelenjenek meg az értesítések. Itt szükséges kiválasztani azt, hogy minden megjelenjen, vagy semmi abban az esetben, ha önmagában a Tartalom elrejtve üzenet nem jó számunkra.

Fontos kiemelni azt is, hogy a zárképernyőn megjelenő értesítések csak Magazin feloldás esetén érhetők el, ha témával, vagy alkalmazással módosul a zárképernyő, akkor azon nem fogja így megjeleníteni a rendszer az értesítést.

Szeretnél további tippeket és trükköket olvasni a Huawei telefonoddal kapcsolatban? Akkor kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával