Hírek

Idén 500 ezer 5G bázisállomást szállít le a Huawei

Az MWC Shanghai 2019 bejelentette a Huawei, hogy az amerikai szankciók sem gátolják meg terveiket és 2019 végére már 500 000 5G-s bázisállomást szállíthatnak le.

Huawei 5G Tour kamion

A kínai rendezvényen belül az 5G is ON eseményen beszélt Ryan Ding, a Huawei egyik vezetője arról, hogy a vállalat június végére már 50 különböző 5G hálózattelepítésre szóló szerződéssel rendelkezik világszerte, valamint az elmúlt fél évben már 150 ezer darab bázisállomást szállítottak le az újgenerációs hálózatokhoz, az év második felében pedig még nagyobb mennyiséget fognak kiszállítani a partnereknek.

Itt a Huawei 5G-s logója

Dél-Koreában, az Egyesült Királyságban, Svájcban, Olaszországban és Kuvaitban már elérhetők az első kereskedelmi 5G hálózatok, amelyek 2/3-at Huawei eszközökből építették fel és üzemeltetik a szolgáltatók.

Az 5G hálózatok még csak most jelentek meg a kereskedelmi piacon, az elkövetkező években pedig óriási hálózati telepítések várhatók, ennek részeként várja azt a Huawei, hogy 2019 első felében leszállított 150 ezer 5G bázisállomás után még 350 ezret fog tudni leszállítani az év második felében.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Megnöveli az 5G-s fejlesztésekre szánt összeget a Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával