Tippek-trükkök

Így kapcsold be a Teljesítmény módot a Huawei telefonodon

A mindennapokban a mesterséges intelligencia kezeli az újabb Huawei okostelefonok működését, a Teljesítmény módot bekapcsolva azonban a maximális erő hozható ki a telefonból.

Így kapcsold be a Teljesítmény módot a Huawei telefonodon

A Teljesítmény mód az EMUI 9 rendszer egyik új funkciója. A normál használat során a mesterséges intelligencia vezérli a telefon erőforrásait, hogy mindig legyen elegendő teljesítmény, azonban a túl nagy erőforrás használattal se merítse le hamar az akkumulátort a rendszer.

Azok számára, akik szeretnék, hogy teljes sebességgen menjen a készülék, lehetőség van bekapcsolni az EMUI 9-ben a Teljesítmény módot. Ehhez a Beállításokon belül meg kell keresni az Akkumulátor opciót és itt az első kapcsolási lehetőség lesz az rögtön. Célszerű bekapcsolás előtt figyelembe venni, hogy ez a telefon gyorsabb merüléséhez, illetve melegedéséhez vezethet, emiatt nem ajánlott azt hosszabb időre bekapcsolva hagyni.

Így kapcsold be a Teljesítmény módot a Huawei telefonodon Így kapcsold be a Teljesítmény módot a Huawei telefonodon

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A bekapcsolt Teljesítmény módot a telefon az állapotsoron, az akkumulátor mellett található sebességmérő óra ikonnal is jelzi.

Szeretnél további tippeket és trükköket a Huawei telefonodhoz? Katt ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával