Tippek-trükkök

Így készítsd animált Emlékeket a fotóidból

A Huawei Emlékek funkció rövid videoklipeket készít a fotóidból a helyinformációk alapján. Hozzáadhatsz animációs hatásokat és választhatsz számos háttérzene közül.

Így készítsd animált Emlékeket a fotóidbólÍgy készítsd animált Emlékeket a fotóidból

  • Az Emlékek automatikusan létrehoz videókat a fotókban lévő helyinformációk alapján. A funkció használatához nyisd meg a Kamera alkalmazást, lépj a Beállítások alá és ellenőrizd, hogy a GPS címke engedélyezve van.
  • Ellenőrizd, hogy a telefon csatlakozik az internetre.
  • Az Emlékek albumok automatikusan kerülnek létrehozásra, amikor a telefon töltődik, a képernyő ki van kapcsolva és a töltöttség legalább 10%. Eltarthat egy ideig, amíg a telefon létrehozza az albumot. A telefon nem hoz létre Emlékek albumot, ha nincs elég fotó vagy videó a Galériában.

Az Emlékek album szerkesztése

Szeretnéd módosítani a háttérzenét vagy a videó sablont az Emlékek alatt? Szerkesztheted az Emlékek videókat és testre szabhatod háttérzenével és sablonokkal.

Nyisd meg a Galéria alkalmazást és érintsd meg a megtekinteni vagy szerkeszteni kívánt Emlékek albumot a Felfedezés alatt.

  • Emlékek lejátszása vagy szerkesztése: Érintsd meg a lejátszás ikont, és szerkesztheted a videó sablonját vagy háttérzenéjét a képernyő alján levő eszköztárral lejátszás alatt.
    Így készítsd animált Emlékeket a fotóidból
  • Emlékek album átnevezése: Érintsd meg alul az átnevezés opciót és adj meg egy új nevet.
  • Emlékek album törlése: Érintsd meg a szemetes ikont, majd a Törlés opciót.
  • Fotók megosztása: Tarts nyomva bármilyen fotót az Emlékek album alatt, érintsd meg a megosztás opciót és válassz megosztási módot.
  • Fotók eltávolítása: Érintsd meg hosszan az eltávolítandó fotót, majd az Áthelyezés opciót fotók eltávolításához Emlékek album alól.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával