FunkciókTippek-trükkök

Így készült: Huawei P30 Pro Dual-View videó

A Huawei P30 széria párizsi bemutatóján láthattuk előszőr a P30 Pro Dual-View videó módját, amely május elején elérhetővé vált a felhasználók számára.

Így készült: Huawei P30 Pro Dual-View videó

Más újdonságok mellett a Kettős nézet videó módot hozta a P30 Pro május elején érkező frissítése. Ezzel a videós móddal lehetőség van olyan mozgóképet létrehozni, amelynek egyik felén egy normál nézetet láthatunk, a másik felén pedig lehetőségünk van ráközelíteni a lényegre.

Így készül a Dual-View videó:

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A videó készítése FullHD felbontással (valójában 2336×1080 pixel), 30 fps-sel történik, egy percnyi anyag belőle kb. 150 MB méretű. A videókészítés során sok beállítási lehetőségünk nincs, a színeffekteket állíthatjuk be, illetve vakut kapcsolhatunk, igaz ez utóbbinak sok értelme nincs ebben a módban.

Ilyen az elkészített videó:

A jobb oldalra kerül a zoom nélküli videó, amelyen nincs lehetőség fókuszt állítani. A bal oldalon van a közelített videó, alapból 2x-es zoommal, maximálisan 15x-össel. 5x-ös zoomig a valós, veszteségmentes ráközelítést láthatjuk, e felett a 15x-ös értékig már a digitális zoom dolgozik.

A Kettős nézet videó módot kizárólag a Huawei P30 Pro készülék tudja a 153-as frissítés telepítést követően.

További Huawei tippekért és trükkökért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával