Tippek-trükkök

Így nem kell sokat várnod a Huawei Customer Service Centerben Budapesten

Már 2,5 éve hogy megnyitott Budapesten a Huawei Customer Service Center, a gyártó első hivatalos szolgáltatóközpontja és szervize.

Huawei Customer Service Center

Az elmúlt időszakban rendkívül felkapott lett a hely, hiszen a VIII. kerületben a József körút 17. alatt található üzletben szakképzett kollégák segítenek ügyfélszolgáltati szervizpontként, az itt javításra leadott készülékek rendkívül gyorsan újra felvehetők azok elkészültét követően, mellette pedig gyakorlatilag az összes olyan Huawei termék megvásárolható ott, amit a gyártó hazánkban forgalmaz.

A Huawei Customer Service Center hétfőtől péntekig várja 09:00 és 20:00 között a látogatókat akár szerviz igénnyel, akár vásárlási szándékkal érkeznek. Mivel a szolgáltatóközpont elég frekventált helyen van, ezért nagyon sokan látogatják. Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy mikor érdemes ellátogatni, hogy a lehető legkevesebbet kelljen várni a kiszolgálásra.

Így nem kell sokat várnod a Huawei Customer Service Centerben Budapesten

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ahogyan a táblázatban is látható, a József körút 17. alatt található ügyfélszolgálati pont a hétfői napon a legforgalmasabb, hiszen ekkor csapódik le az esetleges hétvégi meghibásodások java, illetve sokan hagyják a hét utolsó munkanapjára is a szerviz látogatását, péntek délután is sokan vannak – mellette pedig a munkaidők végét jelentő 16-18 óra közötti időszakban jelennek meg még sokan. Ezen időpontokban előfordulhat, hogy kicsit többet kell várni arra, hogy sorra jusson aki bemegy a Huawei Customer Service Centerbe. A legkevesebbet kedden és szerdán 11 óráig kell várni általában, ekkor kevesebben látogatják az üzletet.

Ha esetleg a pirossal jelölt csúcsidőben lenne csak lehetősége valakinek szervizbe menni, de szeretné kihagyni a városban a dugót, illetve a hosszabb várakozási időt a József körúton, akkor lehetőség van benézni a két Huawei Experience Store-ba is, ahol szintén kínál szervizpontot a gyártó. Az egyik a SHOPMARK-ban (1191 Budapest, Üllői út 201) várja a hét minden napján a látogatókat, a másik Budán a Hillside Offices (1023 Budapest, Alkotás utca 55.) épületében hétfőtől szombatig.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával