Hírek

Ilyen a HUAWEI otthoni elektromos autó fali töltője

A HUAWEI Kínában az elektromos autózásban is egyre inkább érdekelt. Bár autót közvetlenül továbbra sem gyárt, számos autós megoldása van. Ezúttal egy otthoni töltőt mutatott be elektromos járművekhez.

Ilyen a HUAWEI otthoni elektromos autó fali töltője

Az otthoni egység edzett üveg felülettel rendelkezik, amin világító HUAWEI logó jelzi a használatot, illetve természetesen van rajta egy vészleállító gomb.

A fali töltő 7,3 méteres kábellel rendelkezik, beépített hőmérséklet szenzorral, amely képes reagálni túlmelegedés során és leállítani. A töltő 7 kW-os és 11 kW-os töltésre képes a kínai autók számára.

Ilyen a HUAWEI otthoni elektromos autó fali töltője

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A töltőegység kapott beépített Bluetooth 5.0-t, illetve 4G-t is. Utóbbihoz egy 4 éves adatforgalom előfizetés is tartozik, amely a töltő árában foglaltatik. ennek segítségével és a hozzá szánt alkalmazással lehetőség van telefonról vezérelni a töltést, akár frissíteni annak szoftverét, követni hogyan áll a töltés, emellett szükség esetén jelzést is küld a tulajdonos számára.

Ilyen a HUAWEI otthoni elektromos autó fali töltője

A fali töltőhöz opcionálisan tartó oszlop is vásárolható, amely így önállóan is felszerelhető. A kínai piacon elérhető kiegészítő 4 év garanciával és 4 éves interneted előfizetéssel 8000 jüanba kerül, ez kb. 450 ezer forintnak felel meg.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával