Hírek

Ilyen lesz a Huawei MatePad 10.4 tablet

A Huawei április 23-án Kínában tart újabb sajtóbemutatót, ahol debütál a Nova 7 széria, de az az új MatePad tablet is, amely már felfedte magát.

Huawei MatePad 10.4 tablet

Tavaly ősszel vált elérhetővé Kínában a MatePad Pro, az új tablet sorozat első tagja, amely nemzetközi piacra szánt kiadása februárban debütált Barcelonában. Most pedig a Vmallon előrendelhetővé vált az az új MatePad 10.4 tablet, amely a széria következő tagja lehet.

A Huawei hivatalos kínai webshopjában, a Vmall.com-on megtalálható már a MatePad 10.4 tablet, igaz jelenleg még csak képeket láthatunk róla, néhány alap információt és azt, hogy április 23-án lesz a bemutató, az értékesítés pedig április 26-án indul.

Huawei MatePad 10.4 tablet

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A tablet ezüst színben látható a webshopban, fehér előlappal. A kijelzőt ölelő keret közel sem annyira vékony, mint a MatePad Pro esetén, nincs punch hole sem, hagyományosan középen helyezkedik el felül a kereten az előlapi kamera.  A hátlapon a kamera kaphat vakut, erre utal a kép.

Azt sajnos nem látni, hogy az oldalt lévő bekapcsológomb tartalmazhat-e ujjlenyomat olvasót, bár a képek alapján kiemelkedik az oldalsó ívből, ez arra utal, hogy hagyományos gomb lehet, így elképzelhető, hogy nem lesz ilyen védelmi eszköz, talán csak arcfelismerés kerül bele a biometrikus azonosítókból. A képek alapján természetesen már ez is USB-C csatlakozóval jön és a két oldalsó élen összesen négy hangszóró lesz, a hátlapi felirat szerint a Harman Kardonnal közösen kínált audio képességekkel.

Az új MatePad neve enged következtetni arra, hogy 10,4”-os lesz a kijelző. WiFi és LTE kiadás egyaránt készül belőle, előbbiből 4/64 GB-os és 6/128 GB-os egyaránt lesz, míg előrendelni LTE-st csak 6/128 GB-os kiadásként lehet.

A készülék is megkaphatja a Huawei M Pen stylust, egyéb hardveres képességről azonban egyelőre nem tudni még. A termék bemutatója Kínában április 23-án lesz, akkor valószínűleg minden részlet kiderül az újdonságról.

Forrás
Vmall

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával