Hírek

Indiában biztosan lesz Huawei Mate X

Az MWC 2019-en leleplezett Huawei Mate X az év során Indiában egészen biztosan piacra kerül majd.

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

A Huawei korábbi bejelentése alapján az első 5G képes, összehajtható kijelzős telefonja várhatóan az év közepére készül el és válik kiadható állapotúvá, azonban ekkor még nem lehetett tudni, hogy a világ mely pontjain kerül majd piacra. Most az már biztossá vált, hogy bár 5G hálózat idén még nem lesz Indiában, azonban az 5G képes Mate X igen!

India egy fontos piac számunkra, ahol folyamatosan befektetünk és bővítjük a lábnyomunkat az országban. Arra összpontosítunk, hogy egy intelligens korszakban a jövőt meghatározó felhasználói élményt biztosítsunk. A Huawei Mate X volt az első lépés, amelyet megtettünk az 5G-hez kötődő intelligens élet felé. Az 5G korszak vezetőjeként azért dolgozunk, hogy intelligens élményt nyújtsunk fogyasztóinknak életük minden területén. Szeretnénk, hogy ügyfeleink is megismerhessék, megtapasztalhassák a Huawei 5G technológia erejét.  – mondta Wally Yang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának Szenior Termék Marketing Igazgatója.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mate X indiai megjelenése és ára egyelőre még nem ismert, a korábban bejelentett 2299 eurós ár amelyet ismerünk.

Forrás
FoneArena

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával