Akció

Ingyenes kijelzőtörés elleni garancia a Nova 9 és Nova 8i mellé

Kifejezetten csábító ajánlatot közölt a Huawei azon lojális felhasználóknak, akik korábban is használták a telefonjaikat, most pedig az új Nova 9-re, vagy a Nova 8i-re váltanak.

Huawei Nova 9

Azok, akik 2021. október 21. előtt hozták létre a Huawei fiókjukat (Huawei ID), azok a Nova 8i-hez és a Nova 9-hez 12 hónapos extra kijelző garanciát regisztrálhatnak. Ez a garancia azt jelenti, hogy ha a vásárlást követő 1 éven belül saját hibán kívül, véletlenszerűen megsérül a telefon kijelzője (pl. bereped, betörik), akkor azt egy alkalommal díjmentesen, ingyen javítja ki a Huawei szakszerviz és természetesen a jótállás is él tovább utána.

Az extra kijelző garancia aktiváláshoz a Nova 8i, vagy Nova 9 okostelefonokon a My Huawei alkalmazásban kell aktiválni a szolgáltatást a megvásárlást követően legkésőbb 2021. december 31-ig. Az ingyenes javítás csak a magyarországi hivatalos forgalmazóktól vásárolt készülékekre él. A díjmentes szolgáltatás csak a kijelző sérülésének kijavítását tartalmazza. Ha a készülék beázik, meghajlik, eldeformálódik, a többi komponens cseréje fizetős javítás keretein belül érhető el.

A Huawei kommunikációja alapján a szolgáltatás 41 990 forint értékű. Emellett, a Nova 9 előrendelői 2021. november 11-ig egy 50 ezer forint értékű Huawei Freebuds 4 headsetet is kaphatnak a telefon mellé.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával