Frissítés

Intelligens töltés és új funkciók a Huawei P smart 2019-en

A Huawei P smart 2019 is megkapta a Huawei ASSISTANT és Intelligens töltést új frissítésével.

Intelligens töltés és új funkciók a Huawei P smart 2019-en

Már megjelent a POT-LX1 10.0.0.187(C432E3R1P3) szoftververzió a Huawei P smart 2019 okostelefonokra, amely egyrészt elérhetővé teszi a telefonon a 2020. április Google biztonsági csomagot, ezzel fokozva annak védelmét.

Ezzel a frissítéssel a P smart is megkapta az Intelligens töltési módot, ami a mesterséges intelligencia tanulási módszerekkel segít lassítani az akkumulátor öregedését, megakadályozza a folyamatos töltést akkor, ha az teljesen fel van töltve, ráadásul ez a funkció a frissítéssel alapértelmezetten bekapcsolt is lesz.

Itt az EMUI Intelligens töltési módja

Bekerül a  Huawei Assistant szolgáltatós a főképenyőhöz, amely intelligens emlékeztetőket, híreket kínál, a Google Discovert váltja ez ki.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A frissítés OTA-n keresztül érkezik a felhasználók készülékeire. Amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszámolhassunk róla! Ezt a jelzést köszönjük Lászlónak!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával