Hírek

Ismét a HUAWEI-é a DxOMark trónja, a MAte 50 Pro a legjobb kamerás telefon

A HUAWEI Mate 50 Pro-t nagy teljesítményű, 50 megapixeles Ultra Aperture kamerával szerelték fel, és a világ első tíz fokozatban állítható rekesznyílásával rendelkezik, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás legfontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. A készülék Ultra Aperture kamerája f/1.4-4.0 változtatható rekeszértékkel bír, amely az XD Fusion Pro képalkotó technológiával karöltve szinte DSLR-szintű képminőséget nyújt. Az innovatív kameratechnológiának és a kiváló teljesítménynek köszönhetően a Mate 50 Pro a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámát érte el okostelefon kategóriában, maga mögött hagyva a legnagyobb versenytársakat.

Kezemben a HUAWEI Mate 50 Pro

A legújabb DXOMARK rangsor nemcsak a csúcsmodell fotós képességeit értékelte magasra, hanem műszaki felszereltségét is, így összesen 149 ponttal rekordot ért el az oldal történetében. A Mate 50 Pro kiugróan magas fényképezési pontszáma a kiemelkedő teljesítményen alapult, a készülék leginkább méltatott paraméterei között szerepelt az elsőrangú zoom képesség és az ennek köszönhetően részletgazdag eredmény, a változtatható rekesznyílású rendszer, amely kiválóan alkalmas csoportképek és gyenge megvilágítású képek készítésére, valamint a magas minőségű videós képességek bel- és kültéren egyaránt.

Kezemben a HUAWEI Mate 50 Pro

Exkluzív dizájn, még jobb teljesítmény

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A nagy teljesítményű kameraképességek mellett az új Mate 50 Pro kialakítás tekintetében is figyelemreméltó. A készülék a Mate sorozat jellegzetes, axiális szimmetriájú megjelenése mellett először büszkélkedhet az elegáns, Clous de Paris lépcsős mintázatú dombornyomott dizájnnal, amely ráirányítja a figyelmet a kamerasziget kifinomult megjelenésére.

 

A HUAWEI Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a teljesítmény terén egyaránt, emellett az okostelefonon debütál az EMUI 13 operációs rendszer is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával