Kiegészítők

Itt a Huawei FreeBuds 3 ANC headset

A Huawei bemutatta az új FreeBuds 3 Bluetooth headsetjét, amely jelentős előrelépés a korábbi kiadásokhoz képest.

Itt a Huawei FreeBuds 3 ANC headset

A FreeBuds 3 az első valódi vezeték nélküli headset aktív zajszűréssel. Ez akár 15 dB-lel is tudja csökkenteni a környezeti zajokat, ráadásul adaptív megoldásával a két fülhallgató egymástól függetlenül végzi a zajszűrést, köszönhetően a Kirin A1 audio chipnek.

Itt a Huawei FreeBuds 3 ANC headset

A szélzaj szűrést a speciális, szabadalmaztatott mikrofon elhelyezésekkel oldotta meg a Huawei, így a Freebuds 3-mal biciklin is lehet telefonálni, akár 20 k/h sebességgel, amely közben megfelelő hangminőséget kínál mindkét fél számára.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Itt a Huawei FreeBuds 3 ANC headset

A fülhallgató kialakítása ergonómikus lett, a bejelentés alapján 3 órás viseletet követően sem nyomja a fület és a hallójáratot, nem okoz majd fájdalmat. A két fülhallgató egy kerek, szimmetrikus töltőtokban foglal helyet, amely kisméretű, könnyen kézben fogható.

Itt a Huawei FreeBuds 3 ANC headset

A töltőpad vezetékes és vezeték nélküli töltéssel is táplálható, mindkettő gyorstöltéses megoldással érhető el. Itt is az Apple Airpods 2-höz hasonlította a Huawei a FreeBuds 3-at, ahhoz képest 100%-kal gyorsabban tölthető fel vezetékkel, míg 50%-kal gyorsabban vezeték nélkül. A headset egy töltéssel 4 óra használatot kínál, míg a töltő tokkal ez 20 órára tolható ki.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával