HírekKiegészítők

Itt a Huawei Watch GT 2

A Huawei Watch GT 2 sportóra bemutatkozott és Magyarországon is elérhetővé válik. Az eddiginél okosabb funkciókkal érkezik a kiegészítők.

Huawei Watch GT 2

A Huawei Watch GT Magyarországon és globálisan is nagy sikert aratott. Ezt követően tovább okosodott a Huawei Watch GT 2, amely a vállalat saját fejlesztésű Kirin A1 chipjének segítségével komoly audio képességeket kapott. A Cortex-M7 architektúrára épülő chip segítségével 10 uA/Mhz ultra-alacsony fogyasztás érhető el, ami segíti a hosszú, kéthetes üzemidőt az extra funkciót mellett is.

Kirin A1: audio chip a tökéletes Bluetooth hangzásért

A korábbi generáció klasszikus dizjánelemeit kapta meg az új kiadás is, azonban az All-in-one 3D ívelt üveg még tovább emelte a készülék pompáját. A Watch GT 2 alap modellje 46 mm-es fém tokozást kapott, amelybe 1,39”-os AMOLED kijelző került. Készül azonban a Watch GT 2-ből is egy kisebb, 42 mm-es kiadás is, ebből lesz nőies és sportos külsővel ellátott kiadás, valamint nőies elegáns modell is.

A Watch GT 2 megtartotta elődje hasznos funckióit a sportfunkciók kapcsán, amely tövább bővül az audió képességekkel. Képes telefonról, Bluetoothon keresztül hívásokat kezelni, illetve csatlakoztatható az órához Bluetooth hangszóró zenehallgatáshoz, a kiegészítő akár 500 MP3 tárolásával, telefon nélkül is képes egyszerre sportaktivitást mérni, közben zenét lejátszani. A Kirin A1 chipnek köszönhetően a zenelejátszás minősége is kiváló lesz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Watch GT 2 46 mm-es verziója Klasszikus, bőrszíjas és Sport szilikonszíjas kivitelben október végétől vásárolható meg Magyarországon, 79 900 forintos áron.

Huawei Watch GT 2 előrendelés ajándékkal

November elején érkezik a 42 mm-es női sportverzió szintén 79 900 forintos áron, míg december elejétől a 42 mm-es női elegáns kiadás is megvásárolható lesz Magyarországon, 99 900 forintért.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával