Hírek

Itt a júniusi HUAWEI szerviznapok

Június végén ismét itt van a HUAWEI Szerviznapok promóció, viszont az elmúlt évekhez képest jelentős mértékben átalakult a promóció.

Az új Szerviz napok pozitív és negatív változást is hordoz magában.

Itt a júniusi HUAWEI szerviznapok

Legyél te is játékvezető!

Új ajánlatok

Továbbra is megmaradt a 8000 forintos kedvezmény a javítási árból a garancián kívüli javítás során, ez okostelefonra, notebookra, tabletre, órára és headsetre egyaránt vonatkozik.

Telefon esetén a meghatározott modellekre védőfólia jár ingyenesen a szervizelés során.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Notebook esetén kérhető az eszköz szakszerű kitisztítása (kívül és belül), fertőtlenítése, amivel meghosszabbítható a halk, túlmelegedés nélküli, hibátlan használat.

Az okosórák, okoskarkötők és hedsetek esetén is elérhető a díjmentes tisztítás és fertőtlenítés szolgáltatás. Emellett a Freebuds Pro, Freebuds 3i, Freebuds 4i eszközök esetén díjmentesen vehető igénybe gumiharang pótlás a fülhallgatóra.

Megszűnt az országos lefedettség

Amíg évekig az ország számos HUAWEI szervizpontján elérhetők voltak a promóciós ajánlatok, addig mostanra sajnos kizárólag Budapesten, a József körúti hivatalos HUAWEI Customer Service Centerre szűkült az elérhetőség. Így tehát vidéken nem lehet már élni az ajánlattal, csak egy fővárosi helyszínen.

Mivel a József körúti egység hétvégén zárva van, így a korábbi csütörtök-szombat helyett a HUAWEI Szerviz napok csak csütörtökön és pénteken lesznek a jövőben. A júniusi alkalom 23-24. napokra korlátozódik.

További részletek a promócióval kapcsolatban a HUAWEI oldalán.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával