Hírek

Itt az első Huawei MWC 2018 videó

Még hamar közzétette az első, MWC 2018-ra hangoló videóját a Huawei. Február 26. és március 1. között kerül megrendezésre az MWC 2018, amelyen a Huawei is ott lesz, ezt harangozta be a videó.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mit mutathat be pontosan a Huawei Barcelonában. Az elmúlt években itt debütált a Huawei P10 és P10 Plus, a Huawei Watch, illetve a Huawei MateBook is. Egyelőre pletyka szinten is kevés információ érhető még el, bár ahogy közeleg majd az idő, valószínűleg úgy fog a vállalat terveiről is több minden kiszivárogni.

Telefon fronton mindenki a Huawei P10 utódját várja. Erről viszonylag kevés konkrét információ szivárgott ki, bár minimális pletykák már elérhetők. Hogy ebből mi igaz, egyelőre nem tudni, igaz, az sem biztos, hogy itt lesz bejelentve a készülék.

Korábban az MWC-n debütált a Huawei Watch és a Watch 2 is, szóval akár ennek az új kiadását is várhatnánk, viszont hozzá kell tenni azt, hogy az okosóra piac ahogy fellángolt pár éve, úgy most éppen csak parázslik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az első MateBookot is Barcelonában jelentette be a vállalat. Ezt tavaly tavasz végén bővítette a MateBook E 2-in-1, Matebook D üzleti notebook és MateBook X prémium notebook bemutatójával. Ezen három modell közül a MateBook D frissült hamar, még decemberben a 2018-as modell kiadásával. Akár a MateBook X és a Matebook E is frissülhetne az MWC-n.

A videóban konkrét eszközről nincs szó, ellenben új kiaknázandó területekről igen, ahogy újabb együttműködésekről is.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel készül a Huawei az MWC 2018-on.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával