Kiegészítők

Itt az új Huawei Watch Fit GPS-es okoskarkötő

Debütált a Huawei Watch Fit, a vállalat legújabb okoskarkötője.

Az arab világban bukkant fel először az új Huawei Watch Fit, amely egy egészen nagy, 1,64”-os AMOLED kijelzővel rendelkező okoskarkötő lett, valahol félúton van a Band 4 Pro és a Watch GT 2e között. A 2.5D ívelt üveggel borított megjelenítő felbontása 280×456 képpont és teljes felületén érintésérzékeny.

Huawei Watch Fit okoskarkötő

A polikarbonát oldalsó keret szépen ívelt, lekerekített, a jobb oldalon egy nagy, hosszúkás gomb található meg rajta, amely a képernyő ébresztését és a menü megnyitását szolgálja. A Huawei Watch Fit rendelkezik hat új Always-on Display számlappal, amely minden megjeleníti az információkat.

A beépített GPS-nek köszönhetően telefon nélkül is képes rögzíteni edzés közben a megtett útvonalat, az 5 ATM vízállóságnak köszönhetően úszásra is használható. Az optikai pulzusmérőt egy AI algoritmus vezérli, a jobb minőségű pulzuskövetéshez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Watch Fit okoskarkötő

Elérhető a 24 órás pulzusfigyelés, az SpO2 véroxigénszint mérés, a Huawei TruSleep 2.0 alvásfigyelés. Az óra közel száz különböző sportmódot támogat, többek között az úszást is. Természetesen a többi hasonló kiegészítőhöz hasonlóan megjeleníti a telefonról érkező értesítéseket, tudja vezérelni a csatlakoztatott telefon kameráját, illetve a zenét is.

Huawei Watch Fit okoskarkötő

Az üzemidőt tekintve akár 10 napot is hozhat a Huawei Watch Fit, erőteljesebb használat esetén ez lemehet 7 napra, míg GPS módot használva akár 12 órát is tud produkálni.

A Huawei Watch Fit az Egyesült Arab Emírségekben tűnt fel elsőnek, ahol szeptember 3-tól vehető meg 399 dirhamért, ami nagyjából 33 ezer forintnak felel meg.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával