Hírek

Jöhet a HUAWEI P50 Pocket New

A szeptember eleji, HUAWEI Mate 50 széria premier során akár egy új HUAWEI P50 Pocket is piacra kerülhet.

A 2021. december végén debütáló P50 Pocket eredetileg még csak fehérben és arany árnyalatban jelent meg. Ezt követően júniusban dobott piacra Kínában két újabb színt a modellből, amelyek üveg helyett bőrhatású külső borítást kaptak, arany és ezüst árnyalattal.

A most felbukkant információk szerint jöhet a “P50 Pocket New”, amely BAL-AL80 típusszámmal rendelkezik. Ez a modell egyrészt külsőben hozhat újdonságokat.

Jöhet a HUAWEI P50 Pocket New

Az összehajtható külső borítás alsó része világoskék, vagy lila lehet a képek alapján, míg a felső rész egésze fényes fekete, talán üveg borítású. A képekből nem derül ki, hogy pontosan milyen külső kijelző kerülhet rá. Az eredeti P50 Pocket egy kör alakú kijelzőt kapott a kamera alatt, talán ezúttal is ezt használja a HUAWEI, csak éppen kikapcsolt állapotban teljesen beleolvadhat a hátlapba. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Felmerült az is, hogy esetleg a Snapdragon 888 helyett másik processzort kap a készülék. Ebből a szempontból érdekes, hogy két nagyon eltérő pletyka is előkerült. Az egyik Snapdragon 8 Gen 1 chip, míg a másik a Snapdragon 778G. Ez azért is elég jelentős, mert az egyik egy friss csúcs SoC, a másik pedig egy középkategóriás darab, így azért nem mindegy, hogy a P50 Pocket New melyiket kapná a Snapdragon 888 helyett.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával