Hírek

Jön a Huawei Mate Xs 2 okostelefon

Még áprilisban bemutatkozhat a Huawei Mate Xs 2 okostelefon, erre utal egy beharangozó fotó.

Kínában tart sajtóeseményt a Huawei 2022. április 28-án, azaz még ebben a hónapban. Ezen többek között az új Mate Xs 2 okostelefon debütálhat.

A Huawei Mate Xs még 2020-ból

A teaser kép alapján azt lehet sejteni, hogy az eredeti Mate X és a Mate Xs modellekhez hasonlóan a kijelző kívül helyezkedik el, összehajtva az elő- és hátlapra is ráhajlítva azt.

Még 2019-ben, amikor az első piacképes összehajtható kijelzős telefonok megjelentek, elindult egy verseny, hiszen a Samsung belülről hajtotta a kijelzőt a Galaxy Foldon, míg a Huawei kívülre a Mate X-en. A Samsung továbbra is így jár el, azonban 2021-ben, amikor a Mate X2 megjelent, befelé összehajtható kijelzővel, sokan azt gondolhatták, hogy a kínai gyártó is átáll erre a stratégiára. Most viszont a Mate Xs 2 modell teasere rácáfol erre.

Jön a Huawei Mate Xs 2 okostelefon

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bár csak feltételezés, de nem kizárt, hogy a Huawei megpróbál a duális foldable piacot kialakítani magának, az új X modelleket belülről hajlítva, míg az Xs modelleket kívülről, ezeket pedig évente rotálni, ezzel kiszolgálva a piacon még szélesebb célközönséget. 

Jobb kijelzőt kaphat a Mate Xs 2

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával