Hírek

Jövőre nagyon eshet a Huawei okostelefon ágazata

Akár jelentősen kisebb darabszámú okostelefon eladásával számolhat a Huawei 2021-ben.

Egy dél-koreai oldal, a TheElec azt állítja, hogy a Huawei várhatóan mindösszesen 50 millió darab okostelefon eladásával számol jövőre – ezt az információt a Huawei Technologies nem erősítette meg.

Huawei P40 Pro

Egyelőre spekulációként érdemes tekinteni az információra, amely alapján nagyjából 75%-os visszaesést is elkönyvelhetne a Huawei jövőre az idei évhez viszonyítva. A gyártó 2019-ben kb. 240 millió darab okostelefont szállított le, míg 2020-ben várhatóan 190 millió egység körül állhat meg a számláló. Ehhez képest a jövő évi 50 milliós darabszám kifejezetten alacsonynak tűnhet.

Persze ha a Huawei jelenlegi helyzetét nézzük, akkor ez nem feltétlenül meglepő, hiszen az amerikai szankciók nehéz helyzetbe hozzák a Huawei-t, Trump kormányzata próbálkozik a vállalatot elzárni a hardveres komponensektől.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A memória és kijelző utánpótlást is elvágnák a Huawei-től

A Huawei szeptember 10-én nyitja meg a HDC 2020-at, ahol debütál az EMUI 11, a HarmonyOS 2.0 és számosúj termék is. Reméljük, hogy itt a vezetők megosztanak majd némi információt a vállalat jövőbeli irányzatairól.

Headsetet és okosórát is tartogat a HDC 2020

Forrás
TheLec

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával