Hírek

Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook

Végre megjelent a Huawei MateBook széria Magyarországon, megnéztük a csúcskategóriás modellt.

Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook

Igazi prémium készülék lett a Huawei MateBook X Pro, amelyet a MediaMarktban tudtunk kipróbálni. A vékony ház és könnyű kialakítás ellenére meglepően masszív hatást kellt a készülék. Már első ránézésre is gyönyörű a 13,9”-os FullView kijelző, amely szinte kiemelkedik a körülötte lévő többi drága eszköz közül a vékony kávájával.

Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook

Az ujjlenyomat olvasó a gombba építve jól működik, a billentyűzet pedig nagyon kényelmes. Kiemelendő, hogy valódi magyar lokalizációt kapott a billentyűzet, így az í betűnek is megvan a maga helye és minden ékezetes karakter ott van, ahol lennie kell. A touchpad mérete is nagy, a gesztusvezérlés pedig jól használható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook

Hamarosan érkezik hozzánk a MateBook X Pro átfogó tesztre, ekkor kiderítünk minden részletet róla.

Kezünkben a Huawei MateBook X Pro notebook

A MateBook X Pro egyféle konfigurációban, négymagos Core i7-es processzorral, 16 GB RAM-mal 512 GB SSD-vel és NVIDIA GeFoce MX150 grafikus kártyával vásárolható meg, kizárólag a MediaMarkt áruházakban, 629 999 forintos áron.

Várhatóan december közepén érkezik a Huawei MateBook D notebook is Magyarországra, erről is igyekszünk majd mielőbb beszámolni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával