Hírek

Kifelé és befelé is hajlítható okostelefont mutatott be a Samsung a CES-en

A Samsung ismét nagyot alkotott a CES 2024-en, ahol bemutatta az In&Out Flip koncepciót, egy forradalmi telefont, amely új szintre emeli a hagyományos flip-telefonok dizájnját.

A hagyományos flip modellektől eltérően, amelyek befelé hajlanak, az In&Out Flip mindkét irányba hajlik, így sokoldalú és innovatív felhasználói élményt nyújt.

Ez az prototípus a Samsung Display műve, a Samsung Electronics leányvállalata, amely a csúcstechnológiás kijelzőtechnológiák fejlesztésére összpontosít. Az In&Out Flip egyetlen kijelzőpanelt használ, amely zökkenőmentesen hajlik és kinyílik, így nincs szükség különálló fedőképernyőre. Ez nemcsak javítja a készülék elegáns megjelenését, hanem hozzájárul a vékonyabb és kompaktabb formafaktorhoz is.

Kocsi Judit sport mentáltréning
Kifelé és befelé is hajlítható okostelefont mutatott be a Samsung a CES-en
Kifelé és befelé is hajtható a Samsung telefon koncepciója

“Az In&Out Flip egy olyan technológia, amely új alternatívát kínálhat azoknak a fogyasztóknak, akik az összehajtható telefonok vastagsága miatt a hagyományos okostelefonokat részesítik előnyben. Amikor kifelé van hajlítva, a termék mindkét oldala képernyőként használható, új felhasználói élményt teremtve” – nyilatkozta a Samsung Display képviselője.

Ez a két képernyős funkcionalitás új lehetőségeket nyit meg a többfeladatos munkavégzés és a fokozott termelékenység számára. A felhasználók egyszerre hozzáférhetnek különböző alkalmazásokhoz és értesítésekhez, így könnyebben nyomon követhetik feladataikat és fenntarthatják rendezett munkafolyamatukat. Az In&Out Flip egyedi megtekintési élményt is kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kifelé hajlítva élvezhessék a tartalmat.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bár az In&Out Flip jelenleg csak egy koncepciókészülék, a Samsung elkötelezettségét mutatja a foldható technológia határainak feszegetése és az okostelefonok élményének újradefiniálása iránt. Ennek az innovatív dizájnnak a potenciálja forradalmasíthatja az interakció módját mobil eszközeinkkel, kényelmet, sokoldalúságot és fokozott funkcionalitást kínálva.

Ahogy a Samsung tovább fejleszti foldable technológiáit, az elkövetkező években még több úttörő innovációt várhatunk. Az In&Out Flip a Samsung elkötelezettségét bizonyítja a mobil technológia jövőjének alakítása iránt, és biztosan izgalmat és várakozást fog kelteni a tech rajongók körében világszerte.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával