Kiegészítők

Kínában bemutatkozott a Huawei Freebuds 4i

Kínában bemutatkozott a Huawei Freebuds 4i vezeték nélküli headset aktív zajszűréssel és megújult dizájnnal.

Huawei Freebuds 4i headset

Az előd még 2020 tavaszán érkezett a piacra, akkor a Freebuds 3-hoz képest egy olcsóbb, de ANC-s modellt kínálva. Bár jött azóta egy prémium Freebuds Pro, azonban Freebuds 4 nem, ezért is lehet nemileg meglepetés, hogy Freebuds 4i néven érkezett az új TWS headset, nem tudni, hogy érkezik-e esetleg ez és a Freebuds Pro közé még egy új Freebuds 4 modell a jövőben.

A Freebuds 4i intelligens audio élményt ígér az aktív zajszűrés segítségével, amely kiküszöböli a nemkívánatos környezeti zajokat, azonosítja azokat és pontosan a fordított jeleit hozza létre, ezzel semlegesítve az eredeti hangot és a legnagyobb mértékben csökkentve a zavaró háttérzajt.

Huawei Freebuds 4i headset

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A fülhallgatók bionikus kialakítással rendelkeznek, a tökéletes és kényelmes illeszkedés érdekében. Mind a két fülhallgató szára rendelkezik érintőfelülettel, amely elhetőséget teremt többféle műveletre a vezérléshez.

Egyenként 55 mAh akkumulátor került a fülhallgatókba, míg a töltőtok 215 mAH-s telepet tartalmaz még. A Huawei állítása szerint ANC-vel 7,5 óra, nélküle 10 óra zenehallgatás érhető el. A fülhallgatók feltöltésére 0-ról 100%-ra 60 perc kell a töltőtokban. Magát a tokot pedig 90 perc alatt lehet feltölteni, USB-C-n keresztül.

Huawei Freebuds 4i headset

A Bluetooth 5.2-t támogató Huawei Freebuds 4i külseje nagyban hasonlít a tavaly megjelent Freebuds Pro modellhez, azonban nem támogatja a vezeték nélküli töltést, illetve a fülhallgató szárai jobban lekerekítettek. Ezen kívül árában is érrezhető különbség van. A fekete, fehér, valamint piros árnyalatú Freebuds 4i headset elsőnek Kínában jelenik meg, ott március 8-tól lehet megvásárolni. Jelenleg még nem ismert, hog nemzetközi, esetleg hazai piacon is megjelenik-e.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával