Hírek

Kínában debütál a Huawei 5G CPE Pro

Az MWC 2019-en jelentette be a Huawei a Balong 5000 típusú 5G modemmel ellátott Huawei 5G CPE Pro routert, amely hamarosan már Kínában is megjelenik.

A Huawei hivatalosan is megnyitotta az 5G korszakot

A Huawei mobilinternet routere, amely a Balong 5000 chip segítségével képes a Sub 6 GHz-es tartományban 5G hálózatokon kommunikálni, az első ilyen termék lesz Kínában a piacon.

A router otthoni és kisvállalkozói felhasználásra szolgál, hogy a Wi-Fi 6 technológia segítségével akár 4,8 Gbps-os hálózati sebességet biztosítson vezeték nélkül, 4G és 5G mobilinternet hozzáférés mellett.

A gyártó adatai szerint egy 1 GB-os HD videó fájl akár 3 másodperc alatt letölthet az 5G hálózaton keresztül, persze sokkal fontosabb lehet az, hogy egyszerre több eszköz számára is tud gyors, alacsony válaszidejű internetkapcsolatot biztosítani vezeték nélkül egy ilyen eszköz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei 5G CPE Pro router július 10-én kapta meg Kínában a hatóságok engedélyét a forgalomba hozatalhoz. A H112-372/5G modellszámon elérhető készülékre már előzetes igényt lehet jegyezni a kínai JD.com weboldalon. A termék árát még nem is közölte a webshop, mégis az első 24 órában kb. 2500 felhasználó jelezte igényét a kiegészítőre.

Forrás
JD.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával