Hírek

Kínán kívül is jöhetnek a Huawei asztali számítógépek

A Huawei 2020 végén mutatta be az első asztali számítógépét a kínai piacon, azonban vannak jelek, amelyek arra mutatnak, hogy a nemzetközi piacokra is juthat az új termékcsaládból.

Már asztali PC-je is van a Huawei-nek, itt a MateStation B515

A Huawei Mobile malajziai részlegének Twittere osztott meg egy posztot a Huawei Mate Station S-ről, utalva arra, hogy az országba érkezhet a készülék.

Megjelent a Huawei monitorja Európában is

 

A tavaly Kínában megjelent Huawei Mate Station B515 modell 9 cm széles, 29 cm magas, tehát kifejezetten kis méretű házba került. Belül AMD Ryzen 5 4600G processzort, 8 GB DDR4 (3200 MHz) RAM-ot és 256 GB-os M.2 SSD-t tartalmaz, Windows 10 operációs rendszerrel. Van beépített, dupla antennás WiFi és Bluetooth 5.0 csatlakozás, az előlapra került USB Type-C, egy USB Type-A (3.2 Gen 2) és egy jack csatlakozó is. A hátoldalon vannak audio csatlakozók, HDMI és VGA port, összesen három USB port, valamint két Ethernet port. Érdekesség, hogy a PC bekapcsológombja itt is tartalmaz ujjlenyomat olvasót, akár csak a notebookok esetében.

Már asztali PC-je is van a Huawei-nek, itt a MateStation B515

Kínában a Huawei Mate Station B515 elérhető azzal a Huawei Display 23.8” monitorral, amely közben az európai piacon is megjelenik, elsőként Németországban. Mellé egy vékony billentyűzet is társulhat, amely szintén tartalmaz ujjlenyomat olvasót, sőt NFC-t is a Huawei Share One-Hop  telefonons csatlakoztatáshoz.

Hogy a maláj piac után Európába érkezhet-e a Huawei Mate Statios S, vagy egyéb asztali számítógép széria, egyelőre nem tudni, korai volna megtippelni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával