Hírek

Kirin 9000S processzorral (is) jöhet HUAWEI Mate 50 modell

A HUAWEI a telefon piacának újrastrukturálása során a Nova sorozat kapja a legnagyobb figyelmet, de a felhasználók joggal várják a P- és Mate-széria legújabb tagjait. Most a Mate 50 sorozatról bukkantak fel új pletykák.

A HUAWEI P50 sorozat több hónapos csúszással tavaly nyáron debütált Kínában és csak 2022. elején érkezett Európába. Azóta újabb, nem összehajtható kijelzős flagship nem jelent meg. Pletykák a Mate 50 sorozatról kerültek elő elsősorban, hiszen ez lehetne a következő nagy dobás.

Most egy olyan pletyka merült fel, hogy a Mate 50 sorozat Kirin 9000S processzort kaphatna, amely egy nagy visszatérése is lehetne akár a HiSilicon SoC-inek.

A P50 széria és azóta a Nova modellek is Qualcomm processzorral érkeztek, 4G-vel, 5G támogatás nélkül. Ennek oka a Kirin chipek gyártásának nagyon limitált lehetőségei. Egyelőre nem tudni, hogy valós lehet-e a pletyka a Kirin 9000S típusú processzorról és hogy valóban érkezik-e majd ilyen Mate 50 modell – hiszen magáról a Mate 50 szériáról sincsenek igazából hivatalos hírek.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával