Hírek

Kiszivárogtak a WIKO HUAWEI másolatának specifikáció

A WIKO új, 5G és HarmonyOS támogatású okostelefonja december 27-én fog megjelenni, de a specifikációi már a hivatalos bemutatás előtt kiszivárogtak. A legfontosabb részletek a 108 megapixeles kamerarendszer és az 5G hálózati támogatás. 

Az információk szerint a WIKO okostelefon megjelenése hasonlít a Huawei Nova 9 SE-re, a képeken látszik, hogy a hátlapi üveg festése változik kis mértékben csak ahhoz képest. Emellett a hardveres téren is nagy átfedés van.

Kiszivárogtak a WIKO HUAWEI másolatának specifikáció

A WIKO HarmonyOS-t futtató okostelefon specifikációinak kiszivárgása két háttérrel szerelt kiadást is tartalmaz, az egyik 8 GB + 128 GB a másik pedig 8 GB + 256 GB, áruk 1999 jüan, és 2199 jüan lehet Kínában. A Huawei megfelelőjétől (nova 9 SE) eltérően ez a WIKO telefon 5G hozzáféréssel rendelkezik.

A telefon négy kamerát  kapott a hátoldalon, amely egy 108 megapixeles fő kamerát, egy 8 megapixeles Ultra széles egységet, illetve két 2 megapixeles (makróra és mélységélességre)egységet tartalmaz. A kamera kialakítása a nova 9 és a nova 10 modellek között helyezkedik el.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A WIKO előlapján 6,78 hüvelykes lapos kijelző található, 90 Hz-es frissítési gyakorisággal és punch hole szelfi kamerával. A HarmonyOS rendszer Qualcomm Snapdragon 695 5G lapkakészleten fut, szemben a Nova 9 SE Snapdragon 680 processzorával. 4000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 66 W-os Supercharge technológiával rendelkezik.

A WIKO december 27-én mutatja be hivatalosan is a nova 9 SE másolatot, amely az információk szerint Kínában fog megjelenni, nem tudni egyelőre, hogy a globális piacra érkezhet-e.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával