Uncategorized

Komoly kamerákat kaphat a HUAWEI Mate 50 Pro

A HUAWEI Mate 50 széria bemutatójára várva már jönnek az első pletykák, amelyek arra utalnak, milyen kamera rendszert kaphat a Mate 50 Pro csúcsmodell.

HUAWEI XMAGE

HIVATALOS: jön a HUAWEI Mate 50 széria

2 év után jön újabb Mate szériás modell, amely azért is lesz fontos, mert ebben debütálhat a Leica-t leváltó XMAGE képalkotó technológia. A legfrissebb pletykák szerint a Mate 50 Pro hátoldalára négy kamera kerülhet. A főkamera a SONY IMX766-os 50 megapixeles szenzora lehet. Mellette az ultra-széles látószögért a 13 megapixeles Sony IMX688 felelhet. Ezen kívül elérhető lehet egy fekete-fehér kamera, a 40 megapixeles Sony IMX600-as szenzor. És csúcsmodellekhez méltóan nem maradna ki az optikai zoom sem, a 64 megapixeles szenzor az OV64B típusra épülhet és 3,5x-es optikai zoomra lenne képes, hasonlóan a P50 Pro modellhez.

Ez váltja a Leica-t a HUAWEI-nél

HIVATALOS: jön a HUAWEI Mate 50 széria

A kiszivárgott információkból egyedül az ultra-széles látószögű kamera, amely elsőnek kis felbontásúnak tűnik, legalábbis ha azt nézzük, hogy az előző generációban külön a videózáshoz szánt ultra-széles látószögű, 40 megapixeles kamera állt rendelkezésre. Azonban azzal is számolni kell, hogy sok ilyen nagy méretű kamera szenzort elhelyezni sem egyszerű a készülékházba, ha mellé még mást is beszuszakolni a gyártó.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Hogy pontosan milyen kamerát kaphat a HUAWEI Mate 50 Pro, az szeptember 6-án, a bemutatón fog kiderülni.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával