Hírek

Extra ingyenes adatforgalom és plusz TV csatornák a Vodafone-tól

A Vodafone is lépett, 2020. március 16-tól több intézkedéssel segíti az otthoni oktatást és home office munkavégzést.

Vodafone 5G

A Vodafone előfizetők számára az adatkeret felhasználásnál nem számolja a szolgáltató azon weboldalak böngészését, amelyek országosan elérhető oktatási anyagokhoz köthető. Ilyen, adatforgalom felhasználás nélkül látogatható oldalak például a mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu. Emellett a Vodafone hamarosan elérhetővé teszik a Vodafone Apptár alkalmazást, ahol több száz, ingyenesen letölthető, tanulást segítő program lesz elérhető.

Mint ismert, a UPC-t bekebelezte a Vodafone, ezért a szolgáltató az otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára ingyen teszi elérhetővé a Premium TV és a Film Box Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig. (A Premium TV csatornák UPC TV előfizetéssel érhetőek el, míg a FilmBox Pro csomag UPC és Vodafone TV előfizetéssel is.)

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Március 17. naptól a feltöltőkártyás, havidíjas lakossági, valamint a kisvállalati ügyfelek számára számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot, összesen 15 GB ingyenes extra adatforgalmat biztosít a szolgáltató, amit a My Vodafone applikáción keresztül tud mindenki aktiválni, akinek szüksége van rá.

Extra ingyenes adatforgalom és plusz TV csatornák a Vodafone-tól

Ingyen ad 100 GB mobilinternetet a Telenor

Ingyen mobilnet és filmek a Telekomtól

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával