Hírek

Lekerültek a HONOR termékek a Huawei webshopjából

Azóta, hogy 2020. november elején a Huawei bejelentette, eladja HONOR márkáját, nem sok információ látott napvilágot. Most azonban egy érezhető változás esett.

Kínában a Vmall.com szolgál a Huawei hivatalos webshopjaként, a gyártó itt értékesíti közvetlenül a felhasználók felé a termékeit. Itt megtalálhatók a Huawei termékei, mellette többféle 3rd party kiegészítők is megtalálhatók (sőt, 2021-től érdekes módon élelmiszer jellegű termékek is bekerültek a kínálatba, mint a méz, olaj, vagy éppen bor).

Lekerültek a HONOR termékek a Huawei webshopjából

Korábban ezen a felületen megtalálhatók voltak a HONOR okostelefonjai, notebookjai és egyéb termékei is, amelyek Kínában amúgy elég népszerűek voltak tavaly is. Azonban 2021 közepán a Huawei kitakarította a Vmall felületéről ezeket, azaz eltűnt az összes HONOR termék a kínálatból.

Hivatalos kommentálás nem történt a gyártónál, azonban nyilván az ok a novemberi bejelentés, azaz a háttérben folyamatban van a HONOR márka és a hozzá tartozó alkalmazottak,  gyártási láncok, stb. átadása az új tulajdonosnak.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával