Hírek

Lenyomták a Huawei-t a DxOMark listáján

A Huawei P20 széria óta van igazi verseny az okostelefon gyártók között abban, hogy a DxoMark tesztjén melyik vállalat készüléke szerepel jobban. A Huawei kiemelkedett az elmúlt 2 évben, persze mindig vannak új kihívói.

2018 márciusában a Huawei volt az első gyártó, amely erőteljesebben kommunikálta a DxOMark teszten elér eredményt, akkor a P20 Pro megelőzte az összes aktuális kihívót, ráadásul nagyon sokáig megközelíteni sem tudták az eredményét. Ha hónapok után jött egy kihívó, akkor a következő Huawei csúcsmodell mindig az élre lépett.

Huawei Mate 30 Pro 5G DxOMark

A Xiaomi Mi 10 Pro okostelefon bemutatóján derült fény rá, hogy a konkurens új készülék, ha egy ponttal is, de képes volt lenyomni a korábbi listavezetőt, a Huawei Mate 30 Pro 5G-t, így egyelőre nem a Huawei- a legjobb kamerás okostelefon, igaz az sem rossz eredmény, hogy a TOP 10-ben 3 különböző Huawei modell található, egyik másik gyártó sem ad ennyi modellt a legjobbak listájához.

A napokban tesztelte a DxOMark a 2018 végén bemutatott Huawei Mate 20 X-et is, amely a 111 pontjával nem került ugyan be a 10 legjobb közé, azonban így is tekintéjes eredménynek számít amit elért.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Természetesen nem biztos az, hogy a Xiaomi készüléke is sokáig lesz a legjobb fényképezési képességekkel ellátott modell a DxOMark listáján. A napokban bemutatta a Samsung a Galaxy S20 sorozatot, amely nem került még tesztelésre, pedig valószínűleg tartogat meglepetést, mellette pedig rövidesen érkezhet tavasszal a Huawei P40 szériája és akik követik a Huawei-es fejleményeket évről évre, azok tudják, hogy ősszel a Mate szériával a technológiai újdonságok debütálnak, míg a P sorozatnál a nagyobb kamera dobásoké a főszerep, szóval valószínűleg szeretne a gyártó rövidesen visszatérni a DxOMark lista tetejére.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával