Hírek

Lenyűgöző képernyő arányt kapott a Mate20 széria

A Huawei Mate20 széria új darabjai rendkívül ütős képernyő aránnyal rendelkeznek az előlapon.

A londoni bemutatón megtudhattuk azt, hogy a konkurensekhez képest is nagyobb arányú területet foglal el minden újdonság esetén a kijelző, mint a közvetlen konkurensek esetén.

Lenyűgöző képernyő arányt kapott a Mate20 széria

A kijelző aránya az előlapon:

Ehhez a Huawei vékonyabb keretet és kisebb notch-ot használt. A Mate20 Pro esetén például az ívelt kijelző oldalsó kerete mindösszesen 2,1 mm, szemben az iPhone Xs 4,0 és az iPhone Xr 5,1 mm szélességével. Ennek köszönhetően keskenyebb készülékeket tudott készíteni a Huawei és sokkal “kompaktabb” dizájn lett. A Huawei Mate20 77,2 mm (6,53” kijelző) lett, a Mate20 Pro pedig 72,3 mm (6,39” kijelző). Ezzel szemben az iPhone Xs Max 77,4 mm (6,46” kijelző), az iPhone Xr pedig 75,7 mm (6,06” kijelző).

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Lenyűgöző képernyő arányt kapott a Mate20 széria

A notch is kisebb lett, a Mate20 Pro arányait tekintve nagyobb szenzor szigettel rendelkezik, mint a P20 Pro, vagy éppen a Mate20, azonban ennek oka a sok szenzor, amely rákerült. Ennek ellenére mindösszesen 32,8 mm szélességről van szó, míg az iPhone Xs Max 34,5 mm széles.

Lenyűgöző képernyő arányt kapott a Mate20 széria

Kíváncsi vagy a Mate 20 Pro, vagy a Mate 20 telefonra? Az új okoskiegészítőkre? Itt megtalálsz mindent a Mate 20 széria londoni bemutatójáról!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával