Hírek

Lightyear: Kamatot fizető befektetési platform Magyarországon

A fintech startup, amely 2022-ben indult, 2023-ban Magyarországon is elérhetővé vált. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 3000 nemzetközi részvényre és ETF-re fektessenek be alacsony költségekkel. A Lightyear Magyarországon is kamatot fizet a betétre, és 2024-től TBSZ számlát is kínál majd, így akár adómentes is lehet az így szerzett haszon.

Kamat a betétre lekötés nélkül

A vállalat Magyarországon is kamatot fizet a betétre. Magyar forintra 8,25%-os betéti kamatot ad lekötés nélkül. Emellett euróra 3,25%-ot, brit fontra 4,5%-ot és USA dollárra is 4,5%-os éves kamat érhető el. Az éves kamat tört részét minden hónap első napján írja jóvá a betéti számlán.

Lightyear: Kamatot fizető befektetési platform Magyarországon
Egyszerűen, telefonról kezelhetők a befektetések a Lightyear segítéségével.

Lightyear TBSZ számla akár adómentes hozammal

A szolgáltató 2024-től TBSZ számlát is kínál majd Magyarországon. A TBSZ számla egy speciális befektetési számla, amelyen a befizetésekre adókedvezményt lehet igénybe venni. A TBSZ számla a következő előnyökkel rendelkezik:

Kocsi Judit sport mentáltréning
  • Alacsony költségek: A Lightyear TBSZ számlája ingyenes, így a befektetők több pénzt tarthatnak meg a befektetéseikből.
  • Rugalmasság: A TBSZ számlája rugalmas, így a befektetők bármikor hozzáférhetnek a pénzükhöz (az adómentességet befolyásolhatja a korábbi pénz kivétel).
  • Biztonság: A TBSZ számlája biztonságos, így a befektetők biztosak lehetnek abban, hogy pénzük jó kezekben van.

Létrejött egy Lightyear közösség Facebook csoport is, ahol a magyar felhasználók tudják megvitatni kérdéseiket, illetve segítséget kaphatnak az alkalmazás használatával kapcsolatban.

Még nem vagy felhasználó? Regisztrálj most, az ADAM10 kóddal és 19000 forint feltöltését követően kapsz 10 dollár értékben töredékes részvényt az általad választott instrumentumban (a választható részvények limitáltak)!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A cikk tartalma semmilyen formában nem minősül befektetési javaslatnak, vagy tanácsnak. A tőke kockázatnak van kitéve. A befektetési szolgáltatásokat a Lightyear Financial Ltd. (az Egyesült Királyságban) és a Lightyear Europe AS (az Európai Unióban) nyújtja. A felhasználási feltételek itt érhetők el: https://lightyear.com/eu/terms

Szponzorált tartalom.

Vásárlások utáni pénzvisszatérítést kínál a hazai RECASH alkalmazás

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával