Hírek

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

A HUAWEI bemutatta az új Matebook X Pro 2022-es notebookot.

A magnézium készülékházat egy speciális bőrnyugtató felülettel látták el, amitől nem csak szebb lett, a fogása is sokkal kényelmesebb. Az alumínium magnéziumra cserélése jelentősen hatott a notebook súlyára. A Matebook X Pro 14,2”-os kijelzőt kapott, viszont így is mindösszesen csak 1,26 kg tömegű. 

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

Az új magnézium burkolatból elérhető egy fehér színű Matebook X Pro is, amely a bemutató alapján igazán vibrálóan fehér. Emellett tinta kék árnyalat érkezik belőle a piacra.

A 14,2”-os kijelző 3120×2080 pixel felbontású, 90 Hz-es képfrissítési rátával és 10 pontos érintőpanellel. A HUAWEI Real Colour FullView Display néven illeti az új panelt, köszönhetően annak, hogy ipari szintű 3D LUT színkalibrációt kapott.  A megjelenítő megkapta a világ első TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 hitelesítését.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

Különleges új funkció, hogy ha más tablettel, vagy telefonnal működik együtt a Matebook X Pro, szinkronizálja a színeket, hogy ugyan azok az árnyalatok jelenjenek meg minden kijelzőn s ne legyen szín eltérés. 

A 12. generációs Intel Core processzorokkal érkező Matebook X Pro az első notebook a Super Turbo funkcióval, amely a telefonos AI-hoz hasonlóan próbálja meg menedzselni a hardver erőforrásait, hogy kevesebb energiafelhasználással még gyorsabb és simább működést biztosítson a felhasználónak.

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

Ezzel 50%-kal  kevesebb GPU használat érhető el videohívás során. A videó renderelési idő 34%-kal csökkenhet, míg programozás során a kód hibakeresés is 20%-kal gyorsabb lehet.

Magnéziumba öltözött a HUAWEI Matebook X Pro 2022

Az irodai használathoz négy mikrofon került a készülék elejére, amellyel akár 5 méteres hatókörön belül érzékeli a hangot a Matebook és egy speciális AI zajszűrés is került bele. A hangzásról pedig ezúttal már nem kevesebb, mint 6 hangszóró gondoskodik. Ebből kettő a mélyhangokért felel.

MateBook X Pro elsőnek Kínában jelenik meg, de valószínűleg a jövőben jöhet belőle Európába is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával