Kiegészítők

Magyarországon a Huawei Band 6 okoskarkötő

Kína és Nyugat-Európa után Magyarországon is piacra kerül az új Huawei Band 6 okoskarkötő.

Huawei Band 6

Külsőre ismerős lehet a Band 6, az ugyanis nagyban hasonlít a 2020-ban megjelent Huawei Watch Fitre, igaz ára kedvezőbb, amelyet elsősorban a GPS modul kihagyása okoz. Az 1,47 hüvelykes AMOLED kijelző elég nagy, mégis 18 grammos tömegével kompakt tud maradni a kiegészítő. 

A Huawei Band 6 támogat 11 professzionális edzésmódot (pl beltéri és kültéri futás, kerékpározás, vagy éppen ugrókötelezés), illetve van további 85 edzésforma, amely elérhető még benne. A Huawei TruSport professzionális edzésalgoritmust használva elemzi a pulzusszámot és a testmozgást, ezeket értékeli és javaslatokat tesz a fejlődésre.

Huawei Band 6

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A grafit fekete, Sakura rózsaszín és napfelkelte narancs árnyalatú óra 24 órás SpO2 monitorozást kínál és akár 2 hetes üzemidőt is tud. Az Egészség alkalmazásból elérhető Huawei Watch Face Store-ban széles kínálat érhető el a számlapokból.

Huawei Band 6

A Huawei Band 6 okoskarkötő a gyártó tájékoztatása szerint május 10-től lesz elérhető Magyarországon, bár ennek ellenére már május 6-án is találtunk belőle készletet néhány hivatalos viszonteladónál. Az ajánlott bruttó fogyasztói ára 23 990 forint.

A Huawei Band 6 első vásárlói ajándékot kaphatnak

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával