Hírek

Magyarországon a Huawei Nova 9 SE okostelefon

Tavaszi sajtóeseményén a Huawei bejelentette, hogy megérkezik a magyar piacra a nova 9 SE nevű középkategóriás készülék.

Nagy Róbert, a Huawei tréningmenedzsere a cég 2022. tavaszi sajtóeseményén mutatja be a Nova 9 SE-t
Nagy Róbert, a Huawei tréningmenedzsere a cég 2022. tavaszi sajtóeseményén mutatja be a Nova 9 SE-t

A tavaly debütált Nova 9 modell olcsóbb kiadása hasonló dizájn körítést kapott. Az előlapon megtalálható egy 6,78”-os, nem lekerekített szélekkel rendelkező Huawei FullView kijelző. Az 1.05 mm vékony kávákkal rendelkező megjelenítő IPS panelre épít. A kijelző 90 Hz-es képfrissítési rátát támogat, az érintőpanel mintavétele 240 Hz-es.

Bemutatkozott a Huawei Nova 9 SE okostelefon

A hátlapon csillogó, a fényváltozásra mozgó hatást keltő színes felület került. A kamera sziget elég nagymértékben kiemelkedik a házból. Felülre a nagyobb gyűrűbe egy 108 megapixeles szenzor került – ezzel a Nova 9 SE lett az első HUAWEI telefon ezzel a szenzorral. Alul is egy nagyobb kamera gyűrű van, bár ez inkább csak dizájn, mint sem funkcionalitás, ugyanis ugyan az a 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera van benne, mint a Nova 9-ben is (ahol sokkal kisebb helyen is elfért ez a szenzor és lencse). A kettő között elfért az egyébként kicsit csak marketing elemként elhelyezett két darab 2 megapixeles kamera, illetve közéjük a vaku. Az előlapon 16 megapixeles kamera érhető el. 

 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bemutatkozott a Huawei Nova 9 SE okostelefon

A Nova 9 SE is megkapta a rendkívül gyors Huawei SuperCharge (Max. 66 W) töltési sebességet, amihez egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor társult. A cég egy szendvicsszerű, grafén alapú hőelvezető rendszert helyezett a készülékbe, ezzel biztosítva a megfelelő hőeloszlást.

Bemutatkozott a Huawei Nova 9 SE okostelefon
Az új Huawei Nova 9 SE, 5G támogatás nélkül

A teljesítményért a Qualcomm Snapdragon 680-as középkategóriás processzor felel, 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral, WiFi 5 támogatással. Az Android 11 rendszerhez EMUI 12 társul, az AppGallery-vel és HMS-sel.

A Huawei Nova 9 SE három színben kerül piacra Magyarországon, kristálykék, gyöngyfehér és éjfekete árnyalattal, a kiskereskedelmi partnerek mellett várhatóan a szolgáltatóknál is megvehető lesz áprilistól.

Huawei Nova 9 SE magyarországi ár, megjelenés és ajándék

12 hónapos kijelző garancia aktiválható a Nova 9 SE-hez

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával