Hírek

Magyarországon a Huawei P50 Pocket

Megjelenik Magyarországon a Huawei új hajlítható kijelzős okostelefonja, a P50 Pocket!

Közel a Samsunggal egy időben mutatta be pár éve a Huawei az első hajlítható kijelzős telefonját a Huawei, a Mate X-et. Ennek utódja a Mate Xs Magyarországon is megjelent 2020-ban (999 999 forintos árával azóta is kiemelkedő volt). Azóta gyakorlatilag egyeduralkodó volt a Samsung a hajlítható kijelzős telefonok magyarországi piacán. Ebbe szeretne a Huawei Technologies Hungary is beleszólni kicsit és ezért megjelenik a P50 Pocket hazánkban.

Huawei P50 Pocket

A Galaxy Z Flip 3 modellhez hasonló kialakítású készülék 6,9”-os kijelzőt kapott kinyitva, amely rés nélkül csukható össze. A hardveres teljesítményt a P50 Próhoz hasonlóan itt is a Qualcomm Snapdragon 888 4G biztosítja, 8 GB RAM és 256 GB háttértár mellett.

Összecsukott állapotban, kívül a kamera alatt van egy külső kerek kijelző, amely információ megosztásra és vezérlésre is használható. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P50 Pocket érdekessége, hogy a kategóriájának leggyorsabb, 40 wattos töltési teljesítményével rendelkezik. A telefon Android 11-et és EMUI 12-t kapott, HMS alapokon, AppGallery-vel.

Huawei P50 Pocket magyarországi ár és megjelenés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával