HírekKiegészítők

Magyarországra jöhet a Huawei Sound X hangszóró

A Huawei 2019. novemberében mutatta be a Sound X prémium okoshangszórót, amely várhatóan Magyarországon is megjelenik.

Magyarországra jöhet a Huawei Sound X hangszóró

A 2020. január 21-i sajtóeseményén a Huawei Fogyasztói üzletágának hazai vezetője, Lyon Shen mutatta be a Sound X-et, mint egy idei évben várható termék. Az eseményen megtudtuk, hogy a francia Devialet nevű high-end audio márkával közösen megalkotott otthoni hangsugárzó jelenleg még csak Kínában kapható, azonban a jövőben a globális piacon is elérhető lesz és 2020. második felében várhatóan Magyarországon is megjelenhet.

A Huawei Sound X 360 fokos hangzásra képes, 60 wattos teljesítménnyel. a 3,5 kg tömegű kiegészítő összes nyolc hangszórót tartalmaz, hogy megfelelő hangminőséget tudjon biztosítani. A Four Seasons Hotel Gresham Palace télikertjében tartott eseményen jól bizonyított, elég volt egy ilyen kiegészítő arra, hogy az egész teret betöltse hanggal.

Huawei Sound X: prémium okoshangszóró az otthonokba

A Huawei képviselői is elismerték, hogy ez egy olyan prémium termék, amely viszonylag kis célközönségnek készült, azonban szeretnék a hazai palettát is bővíteni, ennek részeként érkezik ez a termék. A Sound X Kínában 1999 jüanba kerül, azaz átszámítva kb. 88 ezer forintba. Arról nincs pontos információ, hogy Magyarországon mikor és mennyiért kerülhet majd piacra.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával