HírekKiegészítők

Huawei Sound X: prémium okoshangszóró az otthonokba

Bemutatkozott a Huawei legújabb okoshangszórója Kínában, a Sound X, amelyet egy prémium audio márkával közösen fejlesztett a gyártó.

Huawei Sound X: prémium okoshangszóró az otthonokba

Számos más termék mellett november 25-i bemutatóján a Huawei leleplezte a Sound X okoshangszórót, amit a Devialet nevű, francia high-end audio márkával közösen alkotott meg.

A Huawei Sound X 360 fokos hangzásra képes, 60 wattos teljesítménnyel. a 3,5 kg tömegű kiegészítő összes nyolc hangszórót tartalmaz, hogy megfelelő hangminőséget tudjon biztosítani.

Huawei Sound X: prémium okoshangszóró az otthonokba

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A belső tartalmaz egy Quad-Core processzort, 512 MB RAM-ot, 8 GB háttértárat, zajszűréses mikrofon rendszert, WiFi-t, Bluetooth 5.0-t. A Huawei Sound X támogatja a HiLink okosotthon platformot, így akár a Huawei okostévéjéről, vagy okostelefonról is vezérelhető, távolról is.

A Huawei Sound X a zongoralakk fekete külsejéven 1999 jüanos áron startol Kínában, ez kb. 87 ezer forintnak felel meg. A hangszórót lehet párban is használni, ennek megfelelően kínál dupla csomagolást a Huawei belőle, 3 889 jüanért (kb. 169 ezer forintért).

A Huawei 2019. november 25-i sajtóeseményének főbb bejelentései:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával