HírekKiegészítők

Richard Yu: A Huawei nem fog háztartási eszközöket gyártani

A Huawei nem fog háztartási eszközöket gyártani sem most, sem a jövőben, ez derült ki a vezető nyilatkozatából.

Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője a november 25-i sajtóbemutatón beszélt arról, hogy a vállalata nem érdekelt a háztartási eszközök piacán, a Huawei továbbra is elsősorban az okostelefonokra, az okos audio termékekre, PC-kre, tabletkre és egyéb smart eszközökre fog fókuszálni.

Richard Yu: A Huawei nem fog háztartási eszközöket gyártani
Richard Yu, a Huawei 2019. november 25-i sajtóeseményén

Korábban írtunk arról, hogy a Huawei okosotthon megoldásai már Magyarországon is kipróbálhatók, ekkor is a most megerősített információk alapján írtuk, hogy a Huawei-nél nem az a cél, hogy okosotthon termékeket gyártson, helyette egy platformot, a HiLinket hozott létre, amelyet a különböző gyártók használhatnak.

Nyakunkon a Huawei okosotthon megoldása

Ezáltal a jövőben a Huawei okosotthon központjai, mint például a gyártó okostelefonjai, illetve okostévéje képes lesz kezelni a HiLink kompatibilis termékeket, legyen az robotporszívó, hűtő, mosógép, hajvasaló, vagy akár vízforraló. Ezeken a termékeken azonban maximum a HiLink logó lesz látható, mint a platformot támogató összes eszközön, Huawei logó nem kerül rájuk, mert a gyártást, fejlesztést nem a Huawei végzi.

Ha szeretnéd felfedezni a Huawei okosotthon lehetőségeit, amelyek a jövőben várnak rád, látogass el Budapesten, a SHOPMARK bevásárlóközpontban lévő Huawei Experience Store-ba.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei 2019. november 25-i sajtóeseményének főbb bejelentései:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával