Hírek

Itt a 75″-os Huawei Vision okostévé Harmony OS-szel

A Huawei Vision, azaz a gyártó első okostévéje, amely szeptemberben még 65”-os képmérettel jelent meg, most azonban itt a nagyobb, 75”-os verzió, jobb képminőséggel és erőteljesebb AI funkcionalitással.

Az új, 75”-os képernyő jobb HDR effektekre képes, magasabb a fényereje, valamint optimalizált dinamikus kontrasztott kapott, ami jobb képminőséget eredményez a nagyobb megjelenítőn.

Itt a 75"-os Huawei Vision okostévé Harmony OS-szel

Az új, V75-es modellszámú típus frissített AI Fitnesz funkciót kapott, új gyakorlatokkal és hangvezérléssel, valamint még több gesztusvezérléssel. A multi-screen funkciót is tovább javította a Huawei, így a tévé mostanra már két okostelefonról is képes párhuzamosan képet megjeleníteni egymás mellett.

Ha a panelt nézzük, az új Huawei Vision 75”-os kiadása 4K Quantum Dot kijelzőt kapott, nagyobb színtérrel és 120 Hz-es képfrissítési rátával. Ezen tévé is az AI-támogatású Honghu 818 cipet tartalmazza, illetve a Harmony OS operációs rendszert futtatja.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Vision V75 modell Kínában 12 999 jüanba kerül majd (kb. 563 ezer forint), december 12-től előrendelhető és december 24-től megvásárolható az anyaországban.

A Huawei 2019. november 25-i sajtóeseményének főbb bejelentései:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával