HírekKiegészítők

NFC-s WiFi routert mutatott be a Huawei

A Huawei számos terméket bejelentett a kínai sajtóbemutatóján, notebookok, tablet és új tévé mellett itt van például a Huawei A2 wifi router.

A Huawei megoldása az első WiFi router egyérintéses NFC támogatással, amely megkönnyíti a hálózatra való csatlakozást, a telefont elég hozzáérteni a routerhez és nincs szükség jelszó beírására. Ez a megoldás egyáltalán nem újkeletű, korábban is voltak már megoldások rá, hogy NFC matricára írták a WiFi csatlakozáshoz szükséges adatokat, magába a routerbe azonban korábban nem építették ezt be.

NFC-s WiFi routert mutatott be a Huawei

A Huawei A2 henger formájú készülékházában 1,4 Ghz-es CPU található, 3 Lingyi WiFi chip (egy 2,4 Ghz-es és két 5 GHz-es), illetve hat különálló jelerősítő és négy nagyteljesítménű antenna.

A Huawei A2 router akár 4 különböző sávon is képes kommunikálni, ehhez a 2,4 Gz-es sávot, és az 5 Ghz-es sáv alacsony és magas frekvenciás csatornáit is kihasználja. A rendszer képes automatikusan detektálni és csatlakozni a jobb csatornákra. Számos hálózati védelemmel van ellátva (anti-brute force crack, Anti-DOS/DDOS támadás, indokolatlan WiFi csatlakozási kérelem), illetve a szoftver kínál fekete- és fehérlistát is eszközökre szabva.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei A2 WiFi router előrendelése kínában indult el, megvásárolni december 1-től lesz lehetőség, 399 jüanos áron, azaz átszámítva kb. 18 ezer forintért.

A Huawei 2019. november 25-i sajtóeseményének főbb bejelentései:

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával