Hírek

Már 700 millió HMS felhasználó van világszerte

A 19. Kínai Internet Konferencián osztotta meg a Huawei az ökoszisztémájának aktuális eredményeit, amely jelentős növekedést mutat az elmúlt egy év alatt.

Elindult a HMS 4.0 frissítés a hazai Huawei telefonokra is

A közölt adatok szerint, a Huawei Mobile Servicesnek jelenleg már közel 700 millió felhasználója van, amely jelentős, 32%-os növekedést jelent egy év alatt.

Ennél is gyorsabban nőtt a fejlesztői tábor, jelenleg már 1,6 millióan regisztráltak fejlesztői fiókot (76% növekedés egy év alatt), illetve már 81 ezer olyan alkalmazás van, ami teljeskörű HMS Core integrációval rendelkezik.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

A HMS-es telefonok évek óta a piacon vannak, még ha ezt kevesen is tudják, hiszen a korábbi, GMS-es modellek ugyanúgy HMS támogatással rendelkeznek, az AppGallery például több mint 2 éve rajta van az új modelleken és azt például a Huawei P9 is megkapta frissítés formájában. Természetesen az amerikai szankciókat követően lett egyre hangsúlyosabb a HMS, az idei évben az új modellek rendre Google támogatás nélkül, de HMS-sel felvértezve érkeztek és ezért is volt fontos a rendszer dinamikus fejlődése.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával