Hírek

Már kapható a kamu P40 Pro+

A hamis, vagy éppen átverésre alkalmas termékektől hemzsegő Wishen felbukkant a Huawei P40 Pro+ telefont másoló modell, amely valójában nem több, mint egy alacsony minőségű belépő telefon és ránézésre az is kérdés, hogy képes-e arra, amit ígér az adatlap.

Már kapható a kamu P40 Pro+
Ami túl jó ajánlat, hogy igaz legyen, az kamu.

Trükkösen Huawei név nélkül, csak “P40 Pro+” néven hirdeti az eladó a Wish-en keresztül a készüléket. A képek alapján a név mellett a hátlapot sikerült “lemásolni”, azonban az előlap annyira természetellenes Photoshop munka, ami alapján erősen felmerülhet a kérdés, hogy valójában teljesen máshogy is kinézhet a készülék, hiszen szabad szemmel is látható, hogy nem a valós kerettel van feltüntetve egyik képen sem a készülék.

A leírás szerint a készülék a MediaTek Dimensity 1000 sorozatú MT6889 SoC-vel rendelkezik, 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral. Ezen kívül a specifikáció szerint 5000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, 5G támogatást. Érdekesség, hogy az előlapon meg sem próbálták reprodukálni a puch hole kamerát, helyette egy kameraszigetre került egy 16 megapixeles szenzor, míg bár ránézésre 5 kamera lenne a hátoldalon, a leírás szerint egyetlen egy 32 megapixeles szenzor van.

Ha esetleg még valaki azt hinné, hogy mindez igaz is lehet, akkor még azért megfejelik az egészet azzal, hogy “907 592 forint helyett csak 34 201 forint”, plusz 3632 forint szállítási költség, mellé pedig majd egy combos áfafizetési kötelezettség és vámkezelési díj az országba érkezéskor.

Már kapható a kamu P40 Pro+
A valóságnak erősen ellentmondó vékonyságú képernyőkerettel, valószínűleg a hátlap sem így fog kinézni a végeredményben.

Aki ezt megrendeli, valószínűleg 50 ezer forint körüli végső árcímke mellett kap egy garancia nélküli ipari hulladékot, amelyben sem 5G-képes chip nem lesz, sem 12 GB RAM, 512 GB háttértár mégúgy sem.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Sajnos a Huawei közösségban néha feltűnő károsultak posztjaiból úgy tűnik, hogy az átverés működik, vannak akik úgy gondolják, hogy ezeket a Huawei gyártja és hogy valóban Huawei-t vásárolnak, azon képességekkel, amelyeket leírnina.

Úgy lehet elkerülni az átvertést, ha hivatalos helyen és körültekintően vásárol valaki. A világon sehol sem adnak 900 ezer helyett csak 34 ezer forintért. Ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában nem is igaz.

Ne dőlj be az olcsó klón telefonoknak

Ne dőlj be az olcsó, de hamis Huawei microSD kártyáknak

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával