Frissítés

Március végén indulhat a Huawei P10 Android 9.0 frissítése

Bár a Huawei ritkán kommunikál előre főverzió frissítésekről, a Telenortól származó információk szerint hamarosan frissülhet a P10-es modell is.

EMUI 9.0

Nem olyan régen tette elérhetővé a Huawei a Mate 9-es modellre is az Android 9.0 Pie frissítést, amely elhozta az EMUI 9-et. Ekkor felmerülhet a kérdés joggal, hogy vajon a másik Kirin 960-as SoC-vel ellátott széria, a P10 és a P10 Plus megkapja-e majd az új Android főverziót.

Megkérdeztük a Telenort, ahonnan azt az információt kaptuk, hogy a szolgáltatótól származó Huawei P10 modellekre várhatóan március végén indulhat meg az Android 9.0 frissítés.

Március végén indulhat a Huawei P10 Android 9.0 frissítése

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Fontos kiemelni, hogy ez egy várható indítási terv, amelyet befolyolhat a fejlesztés lezárása is. Egyelőre csak a Telenor adott információt a várható frissítésről, így arról nincs információnk még, hogy ezzel egyidőben a kártyafüggetlen és a többi szolgáltató által értékesített P10-es modellek is frissülnek-e majd EMUI 9-re március végétől.

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! 

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával