Hírek

Máris lemásolták a Nothing Phone 1 hátlapi fényjátékát

2022-ben debütált a Nothing Phone 1, amely különlegessége a hátlap speciális fényjátéka. Úgy tűnik máris lemásolták ezt, maga a Nothing alapítója, Carl Pei számolt be róla.

Unihertz Luna 1

Javában tart az MWC 2023, amelyen Carl Pei is részt vesz. A Twitteren közzétett kép szerint megtalálta az Unihertz márka standját is, amely új készüléke, a Luna nagyban inspirálódott a Nothing Glyph effektjéből.

 

 

Az Unihertz Luna okostelefon egy középkategóriás modell, MediaTek Helio G99 chipsettel, 8 GB RAM-mal, 256 GB háttértárral, 5000 mAh-s akkumulátorral, 18 wattos töltéssel és 108 megapixeles tripla hátlapi kamerával

Egyelőre annyit tudni a készülékről, hogy márciusban jelenhet meg és az ára 300 dollár (kb. 107 ezer forint) alatt várható.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az Unihertz Luna milyen extra funkciókat kínál majd a hátlapi fényjátékhoz – hiszen a Nothing Phone 1 elég széles skálán állítható lehetőséget kínál hozzá.

Az Unihertz bár Magyarországon nem forgalmaz hivatalosan, Németországban az Amazon számos készülékük megtalálható. Leginkább a másolatokról voltak ismertek eddig is. Több fizikai billentyűzetes okostelefonja is van, amely nagyban hasonlít a BlackBerry korábbi telefonjaira. Ilyen például az Unihertz Titan Slim és az Unihertz Titan is.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával