Hírek

Még könnyebb lehet a HUAWEI Mate X3

A pletykák szerint már fejlesztés alatt áll a HUAWEI Mate X3, amely még vékonyabb és még könnyebb lehet, mint az elődje.

Bár pletykáról van szó, de ha lesz Mate X3 a közeljövőben, az egészen biztosan valóban fejlesztés alatt áll már, hiszen egy ilyen készülék éveken át tartó fejlesztés eredménye (jellemzően 2-3 év egy új modell). 

A HUAWEI Mate X2

A pletykák szerint a Mate X2 298 grammos tömegénél is könyebb lehet, kb. 250 gramm körül lehet majd az új X3-as modell. Úgy is, hogy nagyobb, 4800 mAh kapacitású akkumulátort kaphat (az X2-ben 4500 mAh-s telep volt), viszont a töltés marad a kellően gyors 66 wattos HUAWEI SuperCharge megoldás. 

Egyes további információk szerint a HUAWEI Mate X3-ba a Mate 50 Pro modellben is használt Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G SOC kaphat helyet, valamint a P50 és a Mate 50 széria után az összehajtható készüléken is körkörök kamera dizájn kerülhet kialakításra.

Egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma a Mate X3-nak, egyesek szerint 2023 elején lehet azonban esedékes a kínai bemutatók. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával