Hírek

Megérkezett Európába a vérnyomásmérős HUAWEI WATCH D óra

A HUAWEI megkezdte a WATCH D okosóra értékesítését Európában, az első modellt, amely valóban képes vérnyomásmérésre.

Az év elején debütált már Kínában a HUAWEI WATCH D, most pedig már Európában is piacra kerül azt követően, hogy megkapta az egészségügyi hatóságok jóváhagyását, így egyedülálló, vérnyomásmérésre szánt órát tudhat magáénak a HUAWEI.

Megérkezett Európába a vérnyomásmérős HUAWEI WATCH D óra

Amíg a legtöbb okosóra pulzust képest mérni alapból, valamint esetleg egy speciális méréssel EKG-t (erre a WATCH GT 3 Pro sorozat is képes), addig a WATCH D a vérnyomást is méri. Ehhez a karpánthoz tartozik egy különleges párnácska, ez hasonló módon működik, mint a felkaros vérnyomásmérők esetén a felfújódó párna szerkezet.

Megkapta az EU-s hatósági jóváhagyást a WATCH GT 3 Pro EKG funkciója

A WATCH D a vérnyomás mellett tudja EKG mérést is végezni (ehhez meg kell érinteni a gombot is, mint a többi hasonló megoldásnál), illetve számos okosfunkcióval is rendelkezik, amelyek ismerősek lehetnek a többi HUAWEI órában. A 24/7-es egészségfigyelés (SpO2, alvásfigyelés, stresszmérés, pulzus követés) már alap. Az óra kompatibilis Android és iOS készülékekkel egyaránt és egy feltöltéssel 7 napos üzemidőre képes.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A GPS-szel mért sportadatokat nem csak a HUAWEI Health applikációval, hanem az adidas Running, vagy a STRAVA-val is lehet szinkronizálni, illetve a Komoot alkalmazással is kompatibilis az óra.

A HUAWEI WATCH D-t október 19-től szállítja Németországban a gyártó, az előrendelés már megindult rá. Az órát 399 eurós áron kínálja a HUAWEI. Ez átszámolva hozzávetőleg 170-175 ezer forintnak felel meg az aktuális árfolyamon.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával