Hírek

Megérkeztek és bevetésre készek a Forerunner 165 okosórák a Garmintól

A Garmin bejelentette az új Forerunner 165 szériát, amely pénztárcabarát futó okosórákat kínál, ráadásul ezek segítenek minden mozgásformát kedvelő sportolónak elérni a kitűzött céljaikat. Az órák személyre szabható edzéstervekkel, népszerű egészségügyi és fitnesz mutatókkal, illetve mindezek megjelenítésére egy gyönyörű AMOLED kijelzővel büszkélkednek.

A Forerunner 165 és Forerunner 165 Music a Garmin Forerunner futóóra választékának legújabb tagjai. Könnyen leolvasható, teljes színskálát megjeleníteni képes kijelzővel felszerelve érkeznek, mely érintésre is reagál, ezen felül pedig megőrizték a hagyományos 5 gombos kialakítást. Így tehát egy pillanat alatt elérhetsz minden lényeges napi egészségügyi funkciót, haladó szintű edzésmutatókat, regenerálódási információkat, okos értesítéseket, és számos további hasznos szolgáltatást. Mindehhez pedig nem kell áldoznod az üzemidőből: okosóra módban akár 11 nap, GPS módban 19 óra működésre is számíthatsz!

Megérkeztek és bevetésre készek a Forerunner 165 okosórák a Garmintól

Kocsi Judit sport mentáltréning

“Akár az első 5 kilométered szeretnéd teljesíteni, akár új egyéni rekordot (PR) akarsz felállítani, a Forerunner 165 széria minden lépésben segít a futóutadon. Személyre szabott edzéstervekkel, továbbfejlesztett futó- és regenerálódási mutatókkal, valamint a hét minden napján, 24 órában történő egészségmegfigyelési képességekkel ezek a felhasználóbarát okosórák olyan lenyűgöző eszközöket tartalmaznak, amelyek segítenek a célvonal átlépésében.” – mondta Dan Bartel, a Garmin globális értékesítési alelnöke.

Lássuk mit rejt magában a Forerunner 165 széria

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Garmin már bevett egészségügyi, fitnesz és kapcsolódási funkcióival megtöltve a Forerunner 165 Series készen áll, hogy a következő szintre emelje az edzéseidet.

  • AMOLED kijelző: Egyszerűen átláthatod edzésadataidat, regenerálódással kapcsolatos információkat, az okostelefonodról érkező értesítéseket és mást, mindezt egy vibráló 1,2 hüvelykes AMOLED kijelzőn.
  • Versenyeken használható adaptív edzéstervek: Kapj edzési tippeket, személyre szabott ajánlott napi edzéseket, illetve kapj időjóslatokat a verseny részleteinek a Garmin Connect ™ alkalmazásba történő beírása alapján.
  • Csuklón mért futóteljesítmény és dinamika: Valós időben nézheted meg az energiaszinted és olyan fontos futási mutatókat, mint a lépésfrekvencia, a lépéshossz és a talajérintési idő – mindezt a csuklódról – így folyamatosan tökéletesítheted a futóformád.
  • Edzéshatás: Lásd, hogyan hatnak az edzéseid a fittségre, ezáltal képet kapsz, van-e értelme a különféle terveknek, melyek cél a megvalósítani kívánt sportforma edzettségének eléréséhez.
  • Pályák: Hozz létre vagy keress meglévő pályákat a Garmin Connect alkalmazásban és más sportplatformokon, majd ezeket szinkronizáld közvetlenül az órára.
  • További sportágprofilok és edzések: Maradj aktív több mint 25 sportágprofillal, beleértve az terepfutást, az úszást, a teniszt és egyebeket, valamint új edzéseket az erősítő, HIIT, a kardió, a jóga és a Pilates gyakorlatokhoz.
  • Reggeli jelentés: Kezdd jól a napot egy testreszabható jelentéssel, amely áttekintést ad az előző éjszakai alvásról, a napi kilátásokról, a HRV (pulzusszám variabilitás) státuszodról és az időjárásról.
  • Pulse Ox szenzor: Kövesd nyomon a véroxigén-telítettségét ébrenlét vagy alvás közben.
  • Alvásfigyelés és alváspontszám: Minden reggel kapsz egy személyre szabott pontszámot az előző éjszakai alvás minőségére, megtekintheted a különböző alvási fázisokat, és betekintést nyerhetsz az alvásminőség javításába.
  • Szundi érzékelés: Automatikusan kövesd vagy naplózd, milyen sokat pihentél napközben szundikálással, hogy lásd, hogyan javulhat általa a regenerálódásod, megtudhasd mennyi ideig és mennyire volt hasznos.
  • Zene tárolása: Tölts le Spotify®, Deezer vagy Amazon Music fiókodból dalokat és lejátszási listákat, így telefon nélkül hallgathatod kedvenceidet vezeték nélküli fejhallgatóval (csak a Forerunner 165 Music modell esetében érhető el).
  • Hangutasítások: Kövesd a vezetett edzéseket vagy hallgass teljesítményriasztásokat vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásával az órához (csak a Forerunner 165 Music modell esetében érhető el).
  • Garmin Pay ™ érintés nélküli fizetés: Könnyedén, kontaktmentesen fizethetsz. Csak válaszd ki a fizetési módok közül a Garmin Pay-t a fizetésnél.

Megérkeztek és bevetésre készek a Forerunner 165 okosórák a Garmintól

Készen állsz a legjobb versenyedre?

Nem számít a távolság, a Forerunner 165 széria olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével a futók megjavíthatják a következő legjobb idejüket, legyen szó új rekordról (PR) vagy bármilyen táv bevállalásáról. Az óra méri a tempót, távolságot, a csuklón mért pulzusszámot, VO2 max-ot és egyebeket. Akik a következő versenyükre edzenek, igénybe vehetik a különféle adaptív edzéstervek valamelyikét: vagy beírják a verseny adatait a Garmin Connect naptárba, hogy edzésterveket kapjanak, vagy használják az ingyenes Garmin Coach 5K, 10K és félmaraton terveket a neves edzők készítette javaslatok segítségével. Érdemes még a PacePro-t kiemelni, mellyel a sportolók tempójukat is beállíthatják maguknak vagy megkaphatják a rendszer automatikus ajánlásait a saját preferenciáik és a pálya nehézségének figyelembevételével.

24 órás egészségügyi nyomon követés

A Forerunner 165 Series úgy készült, hogy nyomon kövesse általános egészséged a hét minden napján, 24 órában. Kövesd nyomon a pulzusodat közvetlenül a csuklódról, valamint az alvást és a stressz szintedet. A Body Battery  energiaszint követőjének köszönhetően folyamatosan láthatod az aktuális állapotod, ami alapján eldöntheted szükséges-e még edzened vagy inkább pihenésre van szükséged! Még azt is észreveheti az óra, hogy az alvás, a szundikálás vagy a stressz befolyásolja-e a pihenés/sport egyensúlyát. A Forerunner 165 Series olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek követik a nők egészségét, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy felügyeljék menstruációs ciklusukat és terhességüket, emellett oktatási anyagokat kínálnak edzéssel és táplálkozással kapcsolatban is.

A Garmin Forerunner 165 ára az Egyesült Államokban 249,99 dollár lesz, a Forerunner 165 Music modell ára pedig 299,99 dollár, a hazai árak egyelőre még nem ismertek.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával